تأثیر سرعت سایت بر رتبه و بازدید کنندگان وبسایت
مقدمه: شاید برای بسیاری از دارندگان وبسایتها این سؤال مطرح شده باشد که تأثیر سرعت لود سایت بر رتبه وبسایت اثر مستقیم میگذارد یا خیر. ما امروز به نگارش این مقاله پرداختهایم تا در آن چرایی و چگونگی تأثیر سرعت لود سایت بر کسبوکار را بررسی نماییم، لازم به ذکر است که این مطالب حاصل بررسی نظرات بازدیدکنندگان وبسایت و همچنین بررسی تستهای انجام شده بر روی سایت با استفاده از سنجشگرهای خاص همانند وب سایت gtmetrix می باشد.
تأثیر سرعت سایت بر بازدیدکنندگان
بر خلاف نظر اکثر افرادی که میگویند داشتن یک وب سایت شیک و یا بهرهمندی از قیمتهای پایین تنها نیازهای فروش خوب است باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید. یک وبسایت خوب باید دارای حداقل چندین پارامتر متفاوت باشد که در زیر به چند نمونه از این موارد بهصورت تیتر وار اشاره خواهیم نمود.
- داشتن ظاهر زیبا و مدرن
- کامل بودن و درعینحال بهدوراز پیچیدگی
- بهرهمندی از نقشه راه دقیق و مفهومی
- ارائه خدمات با قیمت مناسب
- ارائه مطالب مختلف و مرتبط با آن خدمات جهت آگاهی بازدیدکنندگان
- غنی بودن مطالب و رعایت اصول اولیه یک نگارش دقیق
- بهینهسازی سرعت لود سایت در بخشهای مختلف
این موارد را میتوان بخشی از اساسیترین خصوصیات یک وب سایت موفق دانست.
هر چند که می توان حتی بدون داشتن برخی از این فاکتورها نیز موفق شد و همانند سایت آمازون با ظاهری ساده و بدون پیچیدگی درآمد های بسیار هنگفتی را از درگاه فروش اینترنتی به دست آورد.
اما بیاید تا یکی از مهمترین دلایل وبسایتهای همچون آمازون و دیگر وبسایتهای موفق را بررسی نماییم، سرعت لود سایت آنها که تا حد زیادی باورنکردنی است، فرض کنید برای دیدن یک محصول روی آن کلیک نمایید و آن محصول پس از ۵ ثانیه به شما نمایش داده شود، این مورد با درنظرگرفتن بهرهمندی از اینترنت پرسرعت میباشد، حال با وجود اینترنت کمسرعت میتوان این زمان را تا حدود ۱۰ ثانیه نیز تخمین زد، قطعاً این امر باعث کلافگی شما شده و بهسرعت از آن وب سایت خارج خواهید شد.
پس سرعت لود سایت در نظر شما برای خرید مؤثر است.
بیشتر بخوانید: طراحی سایت در بازار برتر
تأثیر سرعت سایت بر موتورهای جستجو
در بالا شما فقط مشتری خود را از دست میدهید.
اما بیایید کمی دقیق و عمیقتر این موضوع را موردبحث و بررسی قرار دهیم، اگر شما پس از مدتی حتی بازدیدکنندهای نداشته باشید تکلیف چیست؟ این دقیقاً کاری است که موتورهای جستجوگر همچون گوگل با وبسایتهایی انجام میدهند که سرعت لود آنها پایین میباشد، اما اشتباه نکنید، این موضوع بدان معنا نیست که تأثیر سرعت لود سایت بر رتبه گوگل شما مستقیم میباشد، این عملکرد به دلیل رد کردن سایت شما توسط بازدیدکنندگان میباشد، به این شکل که هر بار شخصی وبسایت شما را باز میکند و قبل از پایان لود صفحه آن را میبندد گوگل برای شما یک نمره منفی در نظر میگیرد.
در نتیجه این موضوع باعث یک اتفاق دو سر باخت میشود.
- مشتریان علاقه ای به بازدید سایت شما ندارند
- پس از مدتی گوگل شما را به صفحات انتهایی خود میفرستد
راهحلهای بهبود سرعت وبسایت
وبسایتها به دودسته متفاوت تقسیم میشوند:
- سایت های طراحی شده با cms های آماده
- سایتهای کد نویسی شده و دارای cms اختصاصی
در هر یک از این نوع وبسایتها راهحلهای مختلفی برای بهبود سرعت لود سایت وجود دارد. در وبسایتهای همانند مورد دوم باید کدنویس از ابتدا کدهای خود را بهینهسازی نموده و آنها را مطابق میل موتورهای جستجو و پارامترهای اندازهگیری آنان برنامه نویسی نماید و برخی نکات را نیز به کارفرما آموزش دهد که از جمله این نکات بهینه سازی تصاویر سایت به حساب می آید، در مورد اول نیز که بیشتر رایج میباشد و اکثرا از CMS محبوب وردپرس در آن استفاده می شود، راهحلهای ساده و بسیاری وجود دارد که یکی از آنها بهرهمندی از افزونه WP Rocket میباشد.
شما میتوانید آموزش استفاده از این محصول را در توضیحات محصول مشاهده نمایید و این افزونه را نیز پس از پرداخت وجه، با قیمتی خارقالعاده و بدون لایسنس از وب سایت ما دانلود نمایید.